Takk og støtte

En stor takk til utøverne i Flammepunkt: Steinar Ofsdal på seljefløyte og til alle «vanlige folk», voksne og barn som har lånt sine stemmer og dialekter: Jan Erik Breimo, Johannes Hellstenius, Cathrine Hellstenius, Unni Knutstad, Jørgen Kristiansen Kortvedt, Seline Skjølaas Leupi, Vemund Mantor, Oddbjørn Mantor, Øivind Nordal og Aksel Often.

Takk til Stian Carstensen og Jørn Simen Øverli for sanger rundt opprørsbålet. Superbra!

Vi takker kloke og velvillige forskerne som har bidratt med råd, henvisninger og relevant materiell til kunnskapsbasen, særlig: Mona Abdel-Fadil og Mark Taylor i Fafo, og Jeffrey Murer ved University of St. Andrews. Takk til Aftenposten og NRK for bruk av arkivmateriell, og alle journalister og fotografer for tillatelse til intern bruk av artikler og reportasjer.

En flammende hilsen til brigadeleder Knut Halvorsen og brannmennene i Asker og Bærum brannvesen IKS for trygg bilbrann og lydopptak.

Takk til NOTAM for lån av studio, utstyr, tekniske løsninger og bemanning i forbindelse med lydopptak. Takk til Felicia Fortes for god design! Takk til Henrik Hellstenius for usvikelig tro og støtte - også økonomisk! Takk Øivind Nordal i Akershus Fylkeskommune for å ha trukket prosjektet inn i Grunnlovsjubileet, Bjarne Kvinnsland for produksjonshjelp på Eidsvoll og alle de frivillige hjelperne på Eidsvoll: Tusen takk!

Og ikke minst takk til fondene som økonomisk har gjort dette mulig. Denne type prosjekt vil aldri blitt realisert av private sponsorer. Flammepunkt har fått velvillig produksjonsstøtte av:

akershus_smallfritt_ord_logo_hvit grunnlovsjubileetnorsk_kulturfond_hvit_tekst_small