Organisasjon

Flammepunkt er utviklet, bestilt og produseres av Metrofon.

Metrofon Produksjon utvikler og produserer musikk/kunst/kultur- og kunnskapsarrangementer. Vi utvikler konsepter som kommuniserer og engasjerer i møtet med menneskene de er ment for. Vi arbeider med ulike uttrykksformer og medier, og har spesiell kompetanse på musikk.

Mette Kaaby er eier av Metrofon og ansvarlig for kunstnerisk konsept, produksjon og dialogene. Hun er musikkviter med fordypning innen filosofi, idehistorie og musikalsk scenekunst. Siden 2000 har hun vekslet mellom å arbeide med musikalsk produksjon, konseptutvikling og programmering, og som kulturleder og rådgiver innen organisasjonsendringer og lederutvikling der hun bruker dialog som verktøy. Hun har utviklet  og produsert scenekunstproduksjoner, konsertserier, lanseringer, turneer og seminarer i hele Norge og samarbeidet med musikere og komponister innenfor de eksperimenterende musikkmiljøene.

Natasha Barrett er komponist og utøver. Hun har en doktograd i elektroakustisk komposisjon fra England og har bodd i Norge siden 1999. Natasha jobber med alt fra instrumental og elektronisk konsertkomposisjon til lydkunst, lydarkitektoniske og interaktive installasjoner og samarbeidsprosjekter med eksperimentelle designere og vitenskapsfolk. Natashas musikk fremføres over hele verden og hun har fått mange priser, bl.a. Nordisk Råds musikkpris (2006), Giga-Hertz Award (Tyskland, 2008), Edvard prisen (2004, Norge), Noroit-Leonce Petitot (Arras, Frankrike, 2002 & 1998), Bourges International Electroacoustic Music Awards (Frankrike 2001, 1998 & 1995), Musica Nova (2001), IV CIMESP 2001, Concours Scrime, (Frankrike 2000).

Her får du få vite mere om Natasha.

2014-09-14 18.55.48-2